Elektrische scooter huren
Leiden

Bedrijfsuitje elektrische scooters | E-Choppers

U kunt onze elektrische scooters | E-Choppers ook huren als onderdeel van uw (duurzame) bedrijfsuitje, personeelsuitje, teamuitje, vriendenuitje, vrijgezellenuitje of familie-uitje.

E-Chopper Game Leiden
We kunnen een gave E-Chopper Game voor jullie verzorgen; Op pad met de E-Choppers in kleine groepjes en strijden tegen andere teams. Met inzet van een speciale Game-App gaan de teams met onze bizon’dere elektrische scooters op pad door de omgeving van Leiden. Vindt de juiste locaties en volbreng de opdrachten. De stand is realtime te volgen via de App… strijden tot het einde van de Game! Door de combinatie van op zoek gaan naar de juiste locaties, vragen / opdrachten oplossen en het gebruik van de App kan iedereen actief deelnemen aan dit programma. En mocht iemand van jullie gezelschap geen bromfiets-certificaat of rijbewijs hebben (of nog geen 18 jaar oud zijn), dan kan deze persoon deelnemen op één van onze elektrische fietsen.

Reserveer hieronder jouw E-ChopperGame online!

Op pad met onze local TourGuide
Je kunt onze elektrische scooters huren om met je eigen gezelschap pad te gaan. Gezellig met elkaar op pad, geruisloos en met de wind door je haren! Maar misschien vind je het wel handiger als er een TourGuide meegaat, die jullie leukste plekjes van Leiden laat zien. Samen met Leidsche locals en insiders hebben we de mooiste routes uitgestippeld. Onze local TourGuides nemen je graag mee op pad! Voor iedereen die het Leiden van NU wil ervaren. Een ideale duurzame invulling voor een bedrijfsuitje Leiden, teamuitje Leiden of familie-uitje in Leiden.

E-Chopper tour in combinatie met vaartocht door Leiden
Naast het rijden op onze elektrische scooters kun je ook een vaartocht maken met onze elektrisch aangedreven BizonSloep; een mooie, ruime, stoere sloep waar het heerlijk op vertoeven is. We stellen een mooi programma met elkaar samen, afgestemd op jullie wensen. Zo zou je er bijv. kunnen denken dat een deel van jullie gezelschap plaats neemt op de elektrische scooters en de andere helft plaats neemt in de BizonSloep. Halverwege het programma komen we samen op een locatie, waar we wisselen van duurzaam vervoersmiddel. Op die manier heeft iedereen aan het einde van de middag dezelfde beleving gehad. 
Maar onze BizonSloep is ook in te zetten om na afsluiting van een leuke rit gezellig samen te borrelen terwijl we door Leiden varen. 

E-mailen
Bellen
Map
Info