Elektrische scooter huren
Leiden

Routes omgeving Leiden

We hebben alvast een paar gave routes voor je uitgezet, zodat je daar zelf niet meer over na hoeft te denken. Afhankelijk van de actieradius (30km/3 uur of 45km/4 uur) hebben wij de routes samengesteld. Ter plaatse kun je een leuke route uitzoeken.

Rondje Leiden (passend bij een actieradius van 30km / 3 uur)
Leiden is een mooie, authentieke stad. Niet te groot, niet te klein. Voor de locals heeft het zelfs bijna nog een ‘dorps’ karakter. Rondom het centrum van Leiden kun je heerlijk touren langs de Singel. Op verschillende locaties kun je vanaf de Singel het historische centrum in rijden. Breng eens een bezoek aan ‘De Burcht’ midden in het centrum. Laat je verrassen door de gezelligheid van het ‘Pieterskwartier’ met haar leuke kleine winkeltjes. De route laat je op een leuke manier Leiden zien, zowel rondom het centrum als de mooie parken aan de rand van Leiden en het geeft je ruimschoots de mogelijkheid om ook even een gezellig terrasje te pakken. TIP: In de haven van Leiden heb je het superleuke terras (aan het water) van ‘Lot en de Walvis’.

Rondje Fish and Chips (passend bij een actieradius van 30km / 3 uur)
Wil je op de boulevard van Katwijk even een drankje doen of een visje halen? Dan is deze route precies passend voor jou. Binnen 3 uur te volbrengen met ruimte om heerlijk te genieten van de omgeving. Met een prachtig strand van Katwijk waar je heerlijk tot rust komt. Met leuke winkels, restaurants en terrassen. Vanuit Leiden vertrek je richting Rijnsburg en kun je heerlijk cruisen over de Boulevard van Katwijk. Hier zijn genoeg leuke plekjes voor een ontspannen break.

Rondje Kagerplassen (passend bij een actieradius van 30km / 3 uur)
Via de Zijl rijden jullie Leiden uit, richting Oud Ade en Rijpwetering. Hier en daar tref je een authentieke molen aan tussen de weilanden, how nice! Op diverse plekken langs de Kagerplassen en authentieke dorpjes heb je de tijd om even te genieten van het mooie uitzicht. Vergeet niet om te genieten en mooie foto's te maken. We hebben de route zo vorm gegeven, dat je ook langs een aantal gezellige terrasjes komt om even een drankje te doen. Via de BuitenKaag en Warmond rijden jullie rustig aan Leiden weer binnen.

Rondje Beach (Katwijk-Wassenaar) (passend bij een actieradius van 45km / 4 uur)
Leiden ligt erg gunstig ten opzichte van onze mooie Nederlandse kustlijn. Vanaf het startpunt de Meelfabriek sta je binnen 15 km. op de Boulevard van Katwijk. Heerlijk toeren door het duingebied, want je mag met onze E-Choppers | Elektrische scooters rijden op alle fietspaden. En als je dan aan de zee staat, geniet even van het mooie uitzicht!

Actieradius 45 km / 4 uur
Wil je gewoon lekker op pad met onze elektrische scooters | E-Choppers? Je kunt dan bijv. één van bovenstaande routes als basis-route gebruiken en deze aanpassen wanneer je dat zelf wilt. Of maak vooraf zelf een leuke route met bezienswaardigheden die je wilt zien. Met de handige telefoonhouder op je stuur, kun je veilig eenvoudig navigeren op je eigen SmartPhone.

Boek nu!
E-mailen
Bellen
Map
Info